Call Of Duty Mobile: Menang bergaya guna Karambit dan Sniper DL Q33

by:

Call Of Duty

Video is ready, Click Here to View ×


Kaki Call Of Duty mesti sudah mahir dengan penggunakan senjata ketika bermain Rank Multiplayer mengikut map kan? Korang suka guna apa?

19 Replies to “Call Of Duty Mobile: Menang bergaya guna Karambit dan Sniper DL Q33”

  1. Flick moat says:

    Aku nak sangat skin Karambit tu do

  2. Muhd Syakil says:

    Hi korang! saya ada post video call of duty first try sniper! mintak jasa baik korang tolong like video saya. takpaksa ☺️ Thankyou! ?❤️

  3. M. Zahinn says:

    Kerambit tu mne dpt?

  4. Nabil Hakim says:

    Hijacked laaa paling senang??

  5. Dah x main ro lagy ke dora

  6. rookie mmg senang la tk yh citer veteran pon dah susah

  7. Bwk2 baca Quran ke… Dr KO main game yg Yahudi ciptakan… Untuk melalaikan Dr terus hanyut…. Bkn ini ygakn disoalkn dlm kubu…. Berdoalah…. Ya Allah lah….. Pe bende KO ni

  8. Saya pun buat video main game
    Singgah la kalau ada masa sbb subscribe saya sikit tolong ye???

  9. are_imqn 01 says:

    Rank rendah lagi.. Mmg ahh ?

  10. LuckyBoy says:

    Join Clan Aku :
    LuckyPlāyer

Leave a Reply to are_imqn 01 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *